Застосування гідрокінезитерапії при початкових стадіях сколіозу у підлітків - Усова, Оксана Василівна; Шевчук, Тетяна Яківна; Апончук, Людмила Степанівна; Зікуан, Лі; Усова, Анастасія Олександрівна (NGO «European Scientific Platform», 2022)
Метою роботи було дослідити вплив гідрокінезітерапії на фізичний стан організму підлітків зі сколіозом І-ІІ ступенів.
Keywords: гідрокінезитерапія; сколіоз; деформація хребта; постава; дихальна система; індекс Руф’є