Особливості відображення в обліку податку на додану вартість у зовнішньоекономічній діяльності - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О.; Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна; Phatenok-Tkachuk, A. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Виділено етапи відображення та документального забезпечення в обліку податку на додану вартість у зовнішньоекономічній діяльності на основі законодавчо правових актів та стандартів бухгалтерського обліку, що дасть змогу набути права експортного відшкодування. The stages of the documentary providing and reflection in the account of the tax value-added in the process of foreign economic activity on the basis of study legislatively of legal acts and standards of recordkeeping, that will let to take titles of return of export VAT are selected.
Feature of Account of the Tax Value-Added in Foreign Economic Activity
Keywords: податок на додану вартість; value-added tax; експорт; export; імпорт; import; експортне відшкодування; return of the export tax value-added