Товарні біржі: програма нормативної навчальної дисципліни - Лялюк, Алла Миколаївна; Lialiuk, Alla N. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Дисципліна «Товарні біржі» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін за освітнім ступенем «Бакалавр». Метою є формування у студентів наукового світогляду і глибоких знань з теоретичних аспектів функціонування товарної біржі, набуття вмінь і навичок організації і технології біржової торгівлі. Зокрема, вивчення дисципліни передбачає вивчення наступних питань.
Для студентів галузі знань 07 Уравління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльністьосвітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр
Keywords: товарні біржі; commodity exchanges