Соціальна психологія та патопсихологія - Мудрик, Алла Богданівна; Mudryk, Alla B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
В навчально-методичному виданні детально описані мета та завдання навчальної дисципліни, пропонується інформаційний обсяг навчальної дисципліни, форма підсумкового контролю успішності навчання, методи та засоби діагностики успішності навчання, перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Рекомендовано студентам денної форми навчання напряму 6.010106 – «Соціальна педагогіка».
Keywords: Соціальна психологія особистості; Соціальна психологія спільностей і груп; патопсихологія