Менеджмент і маркетинг у лісовому та садово-парковому господарстві: програма нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Менеджмент лісового та садово-паркового господарств. 2. Маркетинг лісового та садово-паркового господарств.
Менеджмент і маркетинг у лісовому та садово-парковому господарстві: програма нормативної навчальної дисципліни (ОР магістр, спеціальність «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», освітньо-професійна програма «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», 2 курс, 3 семестр – д.ф.н., 3 курс, 5 семестр – з.ф.н.).
Keywords: менеджмент; маркетинг; management; marketing