Використання кабінету-музею геології в навчальному процесі - Вовк, Олександр Павлович (Каменяр, 2023)
Кабінет-музей геології, який знаходиться в аудиторії С-619, є частиною кафедри фізичної географії. У цій спеціалізованій аудиторії проводяться лабораторні заняття з курсів загальної та історичної геології та споріднених дисциплін. У кабінеті-музеї розміщені вітрини з основними формами мінералів, класами самородних елементів, сульфідів, оксидів і гідроксидів, силікатів, карбонатів, сульфатів, фосфатів, вольфраматів. Окремі вітрини присвячені магматичним, осадовим та метаморфічним породам.