Методика застосування стрибкових вправ у спеціальній підготовці бігунів на короткі дистанції - Мороз, Михайло; Суворова, Тетяна; Карабанова, Надія; Moroz, Mikhail; Suvorova, Tatyana; Karabanova, Nadezhda (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Ця стаття присвячена питанням розвитку вибухової сили в спеціальній підготовці легкоатлетів-спринтерів. Розглянуто основні засоби для підвищення силового, вибухового й швидкісного потенціалу, які особливо проявляються в бігу з низького старту та стартовому розгоні в бігунів на короткі дистанції. The article deals with the questions of development of blasting power in special preparation of athletes-springters. We have studied the main means for increasing of power, blasting and speed potential that show out in crouch running and start acceleration of runners on short distances.
Methodology of Applying of Jumping Exercises in Special Preparation of Runners on Short Distances
Keywords: біг; стрибки; вибухова сила; фізичні вправи; методи тренування; легкоатлети-спринтери; running; jumps; blasting power; physical exercises; training methods; athlets-springters