Обов’язки та права духовних дітей - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Видавництво Волинської православної богословської академії EIKΩΝ, 2016)
Визначено обов’язки й права духовних чад стосовно своїх наставників на основі цитат Біблії, висловлювань монаха Симеона Афонського, відповідей преподобних Варсонофія Великого й Іоана Пророка на запитання учнів. The responsibilities and rights of spiritual children in relation to their spiritual mentors based on quotes of Bible, statements of monk Simeon Athos, answers of Venerable Varsonofy Great and John Prophet the questions of pupils are defined.
Responsibilities and rights of spiritual children
Keywords: духовний отець; spiritual father; духовна дитина; spiritual child; обов’язки; responsibilities; права; rights