Сільська сім’я як фактор соціальної адаптації підлітків - Алендарь, Надія Іванівна; Alendar, Nadia I. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2008)
У статті розкривається специфіка життєдіяльності сільської сім’ї як фактору соціальної адаптації підлітків. In the article the specific of vital functions of rural family opens up as to the factor of social adaptation of teenagers.
Rupal family as factor of social adaptation of teenagers
Роботу виконано на кафедрі педагогіки дошкільної та початкової освіти
Keywords: сім’я; соціальна адаптація; підлітки; сільські підлітки; family; social adaptation; teenagers; rural teenagers