Професійна ідентичність як детермінанта психологічного здоров’я майбутнього психолога - Волошина, В. В.; Voloshyna, V. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проведено теоретичний аналіз питання професійної ідентичності майбутнього психолога. Аргументовано потребу збагачення навчально-методичних програм із професійної підготовки психологічними техніками, спрямованими на розвиток професійної ідентифікації та особистісної ідентичності майбутнього психолога стосовно спеціалізації професійної діяльності. Theoretical analysis of the issue of the future psychologists’ professional identity is represented in this article. The need for enrichment of psychological educational training programs with techniques aimed at the development of professional and personal identity according to the future professional activity is argued.
Professional Identity as a Determinant of the Future Psychologist’ Mental Health
Keywords: професійна ідентифікація; професійна ідентичність; психологічні технології; professional identity; professional identification; psychological technologies