Силабус корекційно-реабілітаційної практики - Мудрик, Алла Богданівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Метою корекційно-реабілітаційної практики є: поглиблення теоретичних знань, які студенти отримали протягом навчанні в університеті; формування у студентів вмінь та навичок розробки та впровадження психокорекційної роботи, оволодіння методами та формами її проведення.; ознайомлення студентів з основними формами та напрямками роботи психолога; спостереження та участь за проведенням консультативної, психокорекційної та просвітницької роботи психолога.
Keywords: методи психологічної корекції; методи консультування; засоби відновлюючого навчання; організація психотерапевтичного середовища; принципи психологічної допомоги