Екологічна токсикологія - Музиченко, Оксана Семенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
В методичних рекомендаціях подані завдання з визначення токсикодинамічних і токсикокінетичних особливостей окремих груп ксенобіотиків, оцінки ризику при впливі токсикантів для здоров’я людини та довкілля.
Keywords: Екологічна токсикологія; Токсиканти; ксенобіотики; кумуляція; осередки зараження; 502:615.9(07)