Grundlagen des Rechts mit Dhoch3 - Бугайчук, Олена Вікторівна (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2024)
У тезах доповіді йдеться про викладання основ правознавства за допомогою навчальних матеріалів платформи Dhoch3
Keywords: Навчальна платформа Dhoch3