Режими та сервіси дистанційного навчання - Поручинська, Ірина Володимирівна (My University, 2024)
Розглянуто основні сервіси для дистанційного навчання учнів у синхронному, асинхронному та гібридному режимах.
Keywords: дистанційне навчання; синхронне навчання; асинхронне навчання; гібридне навчання; цифрові технології; веб-платформа