Теоретична фонетика : програма вибіркової навчальної дисципліни - Крисанова, Тетяна Анатоліївна; Krysanova, Tetiana A.; Мудрик, Лариса Валентинівна; Mudryk, Larysa V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни «Теоретична фонетика» є забезпечити оволодіння студентами основами теорії фонетики з метою формування когнітивної бази про звукову будову англійської мови та її компоненти; систематизувати елементи фонетичної теорії, засвоєні студентами при вивченні нормативного курсу, і дати їм на його основі більш повні та глибокі знання про всі компоненти фонетичної будови сучасної англійської мови в їх системі ; ознайомити студентів із сучасним станом мовознавчої науки про фонетичну будову англійської мови.
Програма навчальної дисципліни «Теоретична фонетика» «загальне мовознавство» для студентів 4 курсу напряму підготовки 6.020303 Філологія (Мова та література (англійська), галузь знань 0203 Гуманітарні науки
Keywords: теоретична фонетика; theretical phonetics; навчальна програма; curriculum; англійська мова; the English language; фонетична структура; phonetic structure; фонологічний аналіз; phonological analysis