Review. Ukrainian Translation Workshop in Priashiv - Shmiher, Taras; Шмігер, Тарас (Lesya Ukrainka Eastern European National University, 2018)
Ukrainian Translation Workshop in Priashiv. Ukrajinský jazyk a kultúra v umeleckom a odbornom preklade v stredoeurópskom priestore: Zbornik príspevkov z medzinárodného vedeckého seminára, ktorý sa konal dňa 27.9.2017 na Katedre ukrajinistiky Inštitutu ukrajinistiky a stredoeurópskych štúdií Filozofickej fakulty Prešovskej univerzity. Filozofická fakulta Prešovskej univerzity v Prešove, Jarmila Kredátusová, Ed. Prešov: Filozofická fakulta Prešovskej univerzity v Prešove, 2018. 216 s. (Opera Translatologica; 6/2018).
Keywords: book review; Ukrainian Translation; Priashiv; workshop; translation; review