Практикум з диференціальних рівнянь - Падалко, Ніна Йосипівна; Падалко, Анатолій Михайлович; Харкевич, Юрій Іліодорович; Padalko, Nina Yo.; Padalko, Anatolii M.; Kharkevych, Yurii I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Практикум містить 720 задач з диференціальних рівнянь, а також у ньому наведені детальні розв’язки типових прикладів. The workshop contains 720 tasks in differential equations, and it provides detailed solutions of typical examples.
Workshop on Differential Equations