Умови забезпечення економічної безпеки підприємства - Мороз, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено умови забезпечення економічної безпеки підприємства
Conditions for ensuring the economic security of the enterprise
Keywords: економічна безпека підприємства; забезпечення економічної безпеки