Психологія управління персоналом та кадрового менеджменту - Журавльова, Олена Вікторівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Дисципліна «Психологія управління персоналом та кадрового менеджменту» спрямована на вивчення теоретичних і практичних підходів до управління персоналом організації, формування бази необхідних психологічних знань фахівця з управління персоналом, вивчення психологічних аспектів управління людським ресурсом.
Keywords: завдання психології управління; результативність організації; особистість керівника; управління адаптаційним процесом персоналу; психологія ділового спілкування; тайм-менеджмент; організаційна культура