Виставка "Втрачена хронологія: археологічні дослідження на Волині 2011 року" у Волинському краєзнавчому музеї - Баюк, Віктор; Златогорський, Олексій Євгенович; Baiuk, Viktor; Zlatohorskyi, Oleksii Ye. (My University, 2012)
У статті проаналізовано структуру та експонати виставки "Втрачена хронологія: археологічні дослідження на Волині 2011 року" у Волинському краєзнавчому музеї.
Keywords: "Волинські старожитності"; Волинський краєзнавчий музей; хронологія; виставка; стенд; експонат