Валентина Антонівна Ущина : біобібліографічний покажчик - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
У біобібліографічному покажчику репрезентовано бібліографію праць завідувача кафедри англійської філології Волинського національного університету ім. Лесі Українки, доктора філологічних наук, професора В. А. Ущиної за 1989–2021 рр. Представлено монографії, навчально-методичні посібники, публікації в збірниках наукових праць і доповіді на наукових конференціях та статті у фахових вітчизняних і зарубіжних виданнях. Покажчик адресовано науковцям, викладачам вищих навчальних закладів, аспірантам, студентам.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 81(477.82)(092)(01)