Застосування етимологічного аналізу під час вивчення дисципліни «Історичний коментар до шкільного курсу української мови» - Грицевич, Юрій Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У статті проаналізовано доцільність використання завдань, спрямованих на проведення етимологічного аналізу, під час вивчення майбутніми вчителями-словесниками дисципліни «Історичний коментар до шкільного курсу української мови».
Keywords: історико-лінгвістична дисципліна; етимологічний аналіз; історичний коментар; українська мова