Напівгрупи перетворень булеану пов’язані з відношенням включення - Жуковська, Тетяна Григорівна; Zhukovska, Tetiana H. (Інститут математики НАН України, 2008)
Напівгрупи перетворень булеану пов’язані з відношенням включення були розглянуті в доповіді. The transformations semigroup of the boolean related to the relation of the inclusion were considered in the report.
The transformations semigroup of the boolean are related to the relation of the inclusion
Жуковська Тетяна Григорівна - старший викладач кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: перетворення; булеан; включення; transformations; boolean; inclusion; напівгрупа; semigroup