Вижівський маєток у 60–90-х роках XVIII ст. - (:unkn) unknown (My University, 2021)
У статті досліджено розвиток містечка Вижва та сіл, що входили до маєтку (Стара Вижівка, Брідки, Мельники, Рудня) у 60-90-х роках XVIII ст. Досліджено збори та повинності селян та міщан маєтку, визначено орієнтовну чисельність населення містечка та сіл. Подано статистичну інформацію та порівняння з фінансовими показниками інших тогочасних маєтків (дохідність).
Keywords: Містечко; Збори; міщани; населення