Журнал студента-практиканта з виробничої практики студентів 4 курсу - Савчук, Світлана Іванівна; Захожа, Наталія Яківна; Мудрик, Жанна Станіславівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Журнал роботи студента-практиканта – основний документ обліку його діяльності під час виробничої практики.Видається студентові на початку практики, який після її завершення повертає керівникові практики.Журнал роботи розглядає комісія із захисту практики, оцінюючи практичну підготовку студента.
Keywords: виробнича практика; студенти-практиканти; 796:378.147.091.33-027.22