Фактори маркетингового ціноутворення - Пчелянська, Г. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено фактори маркетингового ціноутворення
Keywords: маркетингова цінова політика; фактори маркетингового середовища