Номінативні засоби формування позитивного образу Кетрін Мідлтон у сучасних британських ЗМІ - Карпова, К. С.; Karpova, K. S. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Статтю присвячено лінгвістичному дослідженню номінативних засобів, які використовуються для вербальної експлікації позитивного образу майбутньої принцеси Кетрін Мідлтон, створеного у сучасних британських ЗМІ. Окрім того, розглядається роль мас-медіа у процесі формування громадської думки як реакції на таку знакову подію у британському суспільстві, як королівське весілля. The article is devoted to the linguistic analysis of the nominative means employed to verbalize positive image of the princess-to-be Catherine Middleton in modern British media. In addition the paper discusses the role of mass media in the process of formation of public opinion as the reaction to royal wedding.
Nominative Representation of the Positive Image of Catherine Middleton in Modern British Mass Media
Keywords: теорія номінації; номінативна одиниця; номінативні засоби; позитивний образ; мас-медіа; theory of naming; nominative unit; nominative means; positive image; mass media