Методичні основи інформаційного забезпечення оцінювання розвитку соціально-трудового партнерства у Волинській області - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Національна академія управління, 2005)
У статі запропоновано методику оцінки розвитку соціально-трудового партнерства в регіоні та апробовано її на прикладі Волинської області. The clause offers a technique of the estimation of socio Labor partner ship development in the region, and is introduced on an example of Volyn region
The Analysis and Methodical Bases of the Estimation of socio labor Partner ship development in the Volyn region
Keywords: соціально-трудове партнерство; економіко-статистична оцінка; social responsibility; методика порівняльної оцінки; інтегральний показник; індикатори соціально-трудового партнерства