Оптична спектроскопія та фотометричні вимірювання - Галян, Володимир Володимирович; Третяк, Аліна Петрівна; Кевшин, Андрій Григорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
«Оптична спектроскопія та фотометричні вимірювання» охоплює вивчення властивостей оптичних матеріалів, будову та принцип дії джерел некогерентного випромінювання, приладів когерентного випромінювання, фотоприймальних та спектральних приладів. Рекомендовано студентам фізичних та технічних спеціальностей, а також фахівцям в галузі оптичної спектроскопії.
Keywords: напівпровідники; фотопровідність; стаціонарний час життя; фотодетектори