Теоретико-методичні основи використання оздоровчого впливу засобів фізичної культури на формування й відновлення здоров’я людини - Поташнюк, І.; Кубович, О.; Potashniuk, І.; Kubovych, O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Наведено короткі відомості про теоретико-методичні напрацювання провідних учених у галузі “Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини” з питань використання оздоровчого впливу засобів фізичної культури на здоров’я людини Short reports about the theoretical and methodological works of leading scientists in "Physical education, sport and health" branch are indicated; physical education influence on health is investigated.
Theoretical and Methodological Foundations of Physical Education Influence on Health Formation and Recovery.
Keywords: теорія; методика; фізична культура; учні; здоров’я; студенти; theory; methodology; physical education; health; students