СИТУАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ ЯК ІНСТРУМЕНТ РАННЬОГО ВИЯВЛЕННЯ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА В СІМ’ЯХ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ - Хомюк, Наталія; Білоус, Олександр (ФОП Косенко А. О., 2025)
Ситуаційний менеджмент – це сучасний підхід, що дозволяє гнучко реагувати на зміни обставин і адаптувати управлінські рішення до конкретного контексту. У високонестабільному середовищі війни традиційні підходи до профілактики насильства можуть бути недостатні. Натомість ситуаційний підхід передбачає аналіз та класифікацію кожної сімейної ситуації, оцінку релевантних факторів ризику і прийняття рішень з урахуванням унікальних особливостей випадку.
Keywords: ситуаційний менеджмент; адаптивність; інноваційність; 005.963:316.624:364.63