Ставлення батьків та вчителів до проблеми плоскостопості в дітей молодшого шкільного віку - Валькевич, О.; Бичук, О.; Valkevych, O.; Bychuk, О. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті, на основі результатів анкетування, проаналізовано рівень теоретичних знань респондентів щодо проблеми плоскостопості, методів, форм та засобів її профілактики, використання сучасних технологій із метою профілактики плоскостопості, а також її реалізації в режимі дня. The article is the result of the questionnaire; thus, the level of respondents’ theoretical knowledge of flat feel problem, forms and means of its prevention, the use of modern technologies to prevent flat feet are analyzed in the article.
. Parents and Teachers Attitude to the Problem of Child Flat Feet in Primary School Age
Keywords: анкетування; плоскостопість; профілактика; батьки; вчителі; діти молодшого шкільного віку; questionnaire; flat feet; prevention; parents; teachers; children primary school age