Дизайн (методи побудови, перспективи) : завдання і методичні рекомендації для самостійної роботи студентів - Лелик, Ярослав Романович; Тарасюк, Іван Іванович; Lelyk, Yaroslav R.; Tarasiuk, Ivan I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
«Дизайн» - теоретична і практична підготовка студентів, майбутніх фахівців, що навчаються за спеціальністю 023 - “Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація” щодо проектування та розміщення компонентів графічного дизайну в інтер’єрі та екстер’єрі житлових та громадських приміщень. Рекомендовано при вивчені навчальної дисципліни “ Дизайн” студентам кваліфікації - дизайнер (художник-конструктор), викладач образотворчого мистецтва.

"Design" - theoretical and practical training of students, future specialists studying in the specialty 023 - "Fine art, decorative art, restoration" in relation to the design and placement of components of graphic design in the interior and exterior of residential and public spaces. Recommended for studying the discipline "Design" for students qualification - designer (art-designer), teacher of fine art
Keywords: Дизайн; Картинна площина; Лінія горизонту; Точка зору; Дистанційна відстань; Перспектива багатокутника; Метричні задачі; Фронтальна перспектива; Кутова перспектива; Метод архітекторів; Design; Picture plane; Horizon line; View; Distance distance; Metric tasks; Frontal Perspective; Angular perspective; The method of architects