Готельний брендинг: управління та стратегія розвитку - Янюк, Людмила Миколаївна (My University, 2024)
В роботі досліджено теоретичні аспекти та основні поняття бренду та брендингу в готельному бізнесі. Здійснено оцінку впливу бренду готелю на конкурентоспроможність та управління брендом. Проведено аналіз ринку готельних послуг. Узагальнено інформацію щодо інноваційних підходів розвитку готельного брендингу. Запропоновано стратегію розвитку брендингу для готельного бізнесу через підвищення цифрової присутності, створення емоційного зв’язку з клієнтами та персоналізацію послуг.
Keywords: бренд; брендинг; інноваційні підходи; стратегія