Методичні рекомендації для здобувачів освіти ІІ курсу з освітнього компоненту "Методика навчання природничої освітньої галузі" - Рославець, Руслана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації для здобувачів освіти ІІ курсу з освітнього компоненту «Методика навчання природничої освітньої галузі розроблено з метою надання допомоги у виконанні практичних та лабораторних робіт. У запропонованих методичних рекомендаціях здійснена спроба нового підходу до структуризації змісту інтегрованого курсу «Я досліджую світ», а саме: «Методика навчання природничої освітньої галузі на принципах кредитної системи навчання.
Методичні рекомендації можуть послугуватися не лише здобувачі вищої освіти – майбутні вчителі початкової школи, а й педагогічні працівники, викладачі закладів вищої освіти.
Keywords: методика навчання; природнича освітня галузь; природнича компетентність; практична робота; лабораторна робота; 378.016:5(076)