Гідрологічна характеристика Шацького національного природного парку - Хомік, Н. В.; Матейчик, В. І.; Khomik, N. V.; Mateychik, V. I. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012)
Простежено річну та багаторічну динаміку рівня ґрунтових вод у створах свердловин: оз. Пісочне – оз. Мошно; оз. Люцимер – оз. Плоске, а також озер Світязь, Пісочне, Велике Чорне. Доведено, що функціонування Малоритського комбінату з виробництва будівельних матеріалів становить небезпеку для водно-болотних комплексів Шацького національного природного парку. Prostejov annual and long-term changes in the level of ground water wells in alignments: Pesochne lake – lake Moschno; lake Lyutsimer – lake Ploske and Lake Svityaz, Pesochne, Big Black. Proved that the operation Malorita plant for the production of building materials is dangerous wetland Shatsky National Nature Park.
Hydrology Description of the Shatsk National Park
Роботу виконано в ШНПП
Keywords: Шацький національний природний парк; ґрунтові води; Хотиславський кар’єр; Shatsk National Nature Park; soil water; Khotislavsky bat