Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційних (магістерських) робіт зі спеціальності 111 Математика. - Волошина, Тетяна Володимирівна; Кальчук, Інна Володимирівна; Гембарська, Світлана Борисівна (Волинський національний університет іімені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях викладено основні вимоги до структури, обсягу та оформлення кваліфікаційних робіт зі спеціальності 111 Математика; окреслено основні етапи підготовки роботи, роль наукового керівника та випускової кафедри, принципи академічної доброчесності; описана процедура захисту кваліфікаційної роботи та критерії оцінювання. Видання призначене для здобувачів вищої освіти за освітніми програмами спеціальності 111 Математика.
Keywords: кваліфікаційна робота; математика; магістерська робота; вимоги до оформлення; 001.89 : [ 51 ]