Режим випадання опадів на метеостанції Луцьк упродовж 2001−2022 рр. - Павловська, Тетяна Сергіївна; Кондратчук, Олена Валеріївна; Михалюк, Анастасія Михайлівна; Ройко, Світлана Романівна (Associazione Italiana di Storia Urbana & UKRLOGOS Group LLC, 2024)
Виявлено й проаналізовано тенденції змін місячних, сезонних і річних сум опадів на метеостанції Луцьк упродовж 2001−2022 р., охарактеризовано річний розподіл опадів за місяцями та сезонами.
Keywords: клімат; Волинська область; кліматичні зміни; глобальне потепління; кількість опадів; річна сума опадів; режим зволоження; місячна сума опадів; Луцьк; метеостанція