Павліха Наталія Володимирівна - Сидорук, Інна Петрівна; Павліха, Наталія Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях доктора економічних наук, доцента, професора кафедри міжнародних економічних відносин та управління проектами Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Наталії Володимирівни Павліхи. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1992 до 2020 рр., а також біографічну інформацію. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; Павліха Наталія Володимирівна; біобібліографічні видання; 33(477.82)(092)(01)