Інноваційний менеджмент: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Буняк, Надія Михайлівна; Buniak, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни складається із змістових модульів: "Теоретичні засади інноваційної діяльності" та "Управління інноваційною діяльністю підприємства"
Програма навчальної дисципліни "Інноваційний менеджмент" складена для студентів галузі знань 1801 "Специфічні категорії", спеціальності 8.18010012 "Управління інноваційною діяльністю"
Keywords: інновація; менеджмент; інноваційний процес