Фонетика і лексикологія української мови - Мельник, Ірина Анатоліївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Видання містить матеріали для практичних занять, завдання для самостійної роботи, варіанти підсумкової контрольної роботи, методичні вказівки щодо написання рефератів, питання для підсумкового контролю, розподіл балів, критерії, шкала оцінювання знань студентів, основні вимоги до запису тексту фонетичною та фонематичною транскрипціями, схеми та зразки фонетичного і лексикологічного розбору, список рекомендованої літератури. Для викладачів і студентів спеціальності 035 Філологія, 014 Середня освіта, освітньої програми Мова та література (польська). Переклад. Польська мова, а також інших спеціальностей, що вивчають курс «Фонетика і лексикологія української мови».
Keywords: фонетика; фонологія; лексикологія; лексикографія