Особливості ресоціалізації неповнолітніх правопорушниць - Дурманенко, Євгенія Аристархівна; Бартків, Оксана Степанівна; Durmanenko, E. A.; Bartkiv, O. S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті аналізується сутність процесу ресоціалізації неповнолітніх осіб жіночої статі, розкриваються особливості його організації; визначаються основні напрями та зміст ресоціалізаційної діяльності з неповно-літніми правопорушницями в умовах жіночої колонії. The article analyses the process of resocialization of the minor criminal women and opens the basic directions and maintenance of resocialization activity with the minor offenders in the conditions of womanish colony.
The Features of Resocialization of the Minor Criminals
Keywords: виховання; соціалізація; ресоціалізація; пенітенціарна установа; неповнолітня правопо¬рушниця; education; socialization; resocialization; penitentiary establishment; minor criminal