"Молода муза" і греко-римська міфологія: погляд крізь призму інтертекстуальності - Бортник, Світлана; Bortnyk, Svitlana (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті розглядаються особливості творчого використання поетами „Молодої музи” інтертекстуальних запозичень з античних міфів. In the article the features of the creative use are examined by the poets of the „Young muse” of the intertekstual borrowings from ancient myths.
„Young muse” and greek-roman mythology: a look is through the prism of intertekstuality
Keywords: інтертекстуальність; intertekstuality; міф; myth; текст; text; символізм, „Молода муза”; symbolism, „Young muse”