Основи поведінкових фінансів - Карлін, Микола Іванович; Привиденець, Ігор Ярославович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Видання містить конспект лекцій, питання для самоконтролю знань магістрів, список літератури. Рекомендовано магістрам першого року навчання в галузі знань 07 – управління та адміністрування напряму 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»
Keywords: поведінкові фінанси; чинники; ринок капіталів; 336(075.8)