Методика навчання історії в загальноосвітніх навчальних закладах - Денисюк, Василь Іванович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус навчальної дисципліни "Методика навчання історії у загальноосвітніх навчальних закладах" містить опис і структуру навчальної дисципліни, інформацію про викладача, список рекомендованої літератури та відомості про інші структурні елементи дисципліни. Навчальна дисципліна спрямована на вивчення комплексу методів навчання історії в загальноосвітніх навчальних закладах, а також основних проблем, з якими стикається вчитель під час педагогічної діяльності. Окремі теми спрямовані на вивчення структури уроку, основних завдань, які ставить сучасний світ перед історією як однією з суспільствознавчих дисциплін.
Keywords: методика навчання історії; вчитель; метод навчання; урок; навчання; учень; шкільний предмет; історія України; Всесвітня історія