Три поради: аранжування та вільні обробки - Гордійчук, Андрій Миколайович; Гонтар, Олег Савович; Зарицький, Андрій Олександрович; Мрочко, Віктор Миколайович; Кириченко, Інна Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У виданні вміщено кращі зразки лірико-елегійних, історичних, патріотично-величальних зразків українського фольклору, української вокальної музичної класики у вільних обробках та аранжуваннях для чоловічого вокального квартету. Нестандартність підходів до аранжувань (джазова акордика, варіативність, поєднання різних стильових особливостей, метроритмічна рухливість) надає творам сучасного звучання, кластерного та тембрального осмислення. Видання рекомендоване викладачам, студентам середніх і вищих мистецьких закладів, а також керівникам хорових колективів, ансамблів, квартетів.
Keywords: Три поради; Аранжування та вільні обробки; Співаник