Особливості викладання геології на географічному факультеті (з точки зору викладача і студента) - Дем'яненко, Інна Вікторівна; Demianenko, Inna V. (Громадська організація «Європейська наукова платформа», 2016)
В науковій праці розглянуті важливі питання викладання геології на географічному факультеті з позицій викладача і студента. Наводиться структура курсу, необхідні для розгляду теми, пропонується кількість навчальних годин. Розглядається необхідна лабораторна база, рекомендації викладача і побажання студентів з проведення геологічної практики.