Прихильність до профілактики нераціонального харчування як фактору ризику повторного інфаркту міокарда в резидуальний період захворювання - Сітовський, Андрій Миколайович; Лавринюк, Володимир (Національний університет «Запорізька політехніка», 2021)
Виявлено низьку обізнаність та прихильність до профілактики нераціонального харчування як фактору ризику повторного інфаркту в резидуальний період захворювання. Хоча понад 80 % пацієнтів отримували відповідні рекомендації від лікаря.
Keywords: прихильність; нераціональне харчування; інфаркт; 616.127-005.8