Формування вмінь роботи з даними у здобувачів початкової освіти засобами ігрових технологій навчання - Парайчук, Ірина Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У випускній кваліфікаційній роботі обґрунтовано теоретико-методичні основи формування вмінь роботи з даними на уроках математики в початкових класах засобами ігрових технологій навчання. Здійснено аналіз Державного стандарту, Типових освітніх програм початкової освіти, чинних підручників і навчальних посібників з математики для початкових класів ЗЗСО в контексті формування вмінь роботи з даними у здобувачів початкової освіти, окреслено особливості застосування ігрових технологій у процесі формування вмінь роботи з даними у здобувачів початкової освіти. Практичне значення отриманих результатів визначається тим, що розроблено, апробовано та впроваджено в освітній процес типологію завдань для формування вмінь роботи з даними у здобувачів початкової освіти засобами ігрових технологій навчання.
Keywords: здобувачі початкової освіти; робота з даними; таблиці; діаграми; формування вмінь роботи з даними; ігрові технології