Особливості організації міських підтоплювальних територій на прикладі м. Луцька - Новосад, Христина Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
В магістерській роботі розглянуто методологічні та практичні аспекти організації міських підтоплювальних територій на прикладі м. Луцька. Проведено аналіз закордонного досвіду впорядкування прибережних територій. Здійснено моделювання рельєфу досліджуваної території. Запропоновано заходи з зонування території та розроблено пропозицію генерального плану.
Keywords: зонування; генеральний план; цифрові моделі рельєфу; підтоплювані території; прибережні смуги